Меню
Количка

За нас

Добре дошли в merinohug.com – магазина, създаден от любов и страст към плетенето.

Всичко започна с една креативна идея на две близки приятелки Моника и Ива през 2018г. Едната от тях е запалена по плетенето, а другата по интериорните решения.

Моника започва да плете още на 6 годишна възраст, след като майка й запалва нейния интерес. През годините не е спирала да се занимава с това, но просто като хоби. Тя споделя също така, че плетенето я успокоява, дава й шанс да създава красота и да радва хората около нея.

От своя страна, Ива обожава красивите интериорни решения и се заема с дизайна на одеялата и останалите продукти. Комбинирайки своите различни хобита, решават да потърсят актуални, модерни и съвременни плетива, с които да внесат уют и красота във всеки дом. И така започна всичко..

Всяко едно одеяло е изплетено на ръка с огромно желание и любов към нашите клиенти. Използваме най-качествената 100% мериносова вълна, закупена от България с цел да подпомогнем и други Български фирми като нашата.

Обичаме това, което правим и вярваме, че не само вълната ще ви стопли, но и любовта, която влагаме в плетене на нашите уютни одеяла и аксесоари.