Меню
Количка

Мерино Комплект "Лилав"

Мерино Комплект "Лилав"

Побързайте офертата изтича след:
Дни
Часове
Минути
Секунди
80.00лв
110.00лв

Бърза поръчка

Комплектът съдържа шал и шапка от мерино вълна. Бихме могли да направим комбинация от цветове по ваш вкус!


Основни предимства: мекота, дишаща материя, хипоалергенна и антибактериална материя

Топлият комплект е направен от 100% мерино вълна. Прекрасната ръчна изработка в комбинация с отличните свойства на този тип вълна, правят изделието наистина различно и специално. То е прекрасен подарък, с който може да зарадвате, както близките си хора, така и самите себе си.


Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ:

  • Продуктите, които предлагаме се изработват по поръчка на клиента, със срок на изработка и доставка от 3 до 5 работни дни. Поръчаното изделие се изпраща веднага щом бъде изплетенето. В случай , че желаете да получите своя артикул по-рано, моля свържете се с нас.
  • Доставянето на продуктите се извършва до адрес, посочен от клиента, като това може да бъде домашен адрес или офис на спедитор на територията на Република България. Таксата за доставка се поема от купувача.
  • Заплащането се осъществява чрез наложен платеж или по банков път. Плащането с наложен платеж е възможно единствено на територията на Република България. В случай че е избрана такава опция, Потребителят следва да заплати както стойността на поръчаните стоки, така и таксата за тяхната доставка на куриера при тяхното получаване.

ИНСТРУКЦИИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ И СЪХРАНЕНИЕ НА ПРОДУКТИТЕ:

Естествената вълна Мерино е материя с изключително ценни качества и характеристики. Тя е лека, деликатна към кожата и невероятно приятна на допир. Нейната способност да запазва топлината на тялото, като същевременно позволява на кожата да диша е уникална и не може да бъде достигната от други естествени влакна. Мерино вълната обаче е и много чувствителна, поради което се нуждае от специални грижи и поддръжка

В никакъв случай не бива да перете изделията от Мерино в пералня машина и да ги сушите в сушилня. Това ще доведе до тяхната трайна деформация и свиване. Ще ги запазите в идеално състояние, ако ги изпирате ръчно в топла, но не гореща вода с подходящ за тази материя препарат. Химическото чистене е най-добрият вариант за тази естествена материя.

ПОЛИТИКА НА ВРЪЩАНЕ

Всички продукти от естествена вълна Мерино са изработени по клиентска заявка, поради което не подлежат на връщане и замяна. Благодарим предварително за проявеното разбиране по отношение на това условие.

В случай, че възникне проблем с предоставения от нас продукт, моля свържете се с нас в рамките на 24 часа от получаване на пратката, за да опитаме да ви окажем адекватно съдействие.