Меню
Количка

Бебешко Мерино Легло "Blue Magic"

Бебешко Мерино Легло "Blue Magic"

176.00лв

Опции

Бърза поръчка


  • Цветове: Предлагаме голямо разнообразие от цветове
  • Състав: 100% овча вълна Мерино /ръчна изработка/
  • Хипоалергенни, антибактериални и влагоабсорбиращи свойства
  • Регулира телесната температура
  • Препоръчва се само химическо чистене


Представяме Ви едно изключително топло и уютно легълце от 100% мерино вълна специално за вашето бебе. Пухкавото легълце е изработено от изцяло натурални материали – 100% Мерино вълна. Качествата й са всеизвестни. Тя задържа топлината на тялото, защото нейните естествено накъдрени влакна задържат много въздух. Вълната уравновесява температурата и осигурява допълнителна топлина в студено време. Позволява на кожата да диша.


Прекрасното Мерино легло има отлично съотношението топлина/тегло - още една причина да го поръчате, ако имате малко бебенце, на което искате да подарите допълнителен комфорт и уют през по-хладните дни от годината.


Размер: 70см х 50см (Бихме могли да изработим легълце и по ваш персонален размер)


Напишете мнение
Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ:

  • Продуктите, които предлагаме се изработват по поръчка на клиента, със срок на изработка и доставка от 3 до 5 работни дни. Поръчаното изделие се изпраща веднага щом бъде изплетенето. В случай , че желаете да получите своя артикул по-рано, моля свържете се с нас.
  • Доставянето на продуктите се извършва до адрес, посочен от клиента, като това може да бъде домашен адрес или офис на спедитор на територията на Република България. Таксата за доставка се поема от купувача.
  • Заплащането се осъществява чрез наложен платеж или по банков път. Плащането с наложен платеж е възможно единствено на територията на Република България. В случай че е избрана такава опция, Потребителят следва да заплати както стойността на поръчаните стоки, така и таксата за тяхната доставка на куриера при тяхното получаване.

ИНСТРУКЦИИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ И СЪХРАНЕНИЕ НА ПРОДУКТИТЕ:

Естествената вълна Мерино е материя с изключително ценни качества и характеристики. Тя е лека, деликатна към кожата и невероятно приятна на допир. Нейната способност да запазва топлината на тялото, като същевременно позволява на кожата да диша е уникална и не може да бъде достигната от други естествени влакна. Мерино вълната обаче е и много чувствителна, поради което се нуждае от специални грижи и поддръжка

В никакъв случай не бива да перете изделията от Мерино в пералня машина и да ги сушите в сушилня. Това ще доведе до тяхната трайна деформация и свиване. Ще ги запазите в идеално състояние, ако ги изпирате ръчно в топла, но не гореща вода с подходящ за тази материя препарат. Химическото чистене е най-добрият вариант за тази естествена материя.

ПОЛИТИКА НА ВРЪЩАНЕ

Връщането на даден артикул може да бъде извършено до 14 (календарни) дни от датата на получаване (доставка) на поръчката. Стандартните изисквания са:

Артикулът да НЕ е с нарушена цялост, пран, с мирис или гладен.

Артикулът да има запазен търговски вид и да го придружават всички негови етикети и опаковки, които също да бъдат в изряден търговски вид – да не бъдат скъсани, изцапани и наранени/измачкани.

  • Ако даден продукт е изплетен,създаден спрямо ваши предпочитания за цветове и размери, то той не подлежи на връщане и замяна.


В случай, че възникне проблем с предоставения от нас продукт, моля свържете се с нас в рамките на 24 часа от получаване на пратката, за да ви окажем адекватно съдействие.